We’ve got him: Colin van Beem

Zoals aangekondigd, MasterTennis volgt ook het jonge tennistalent. In dit geval Colin van Beem. Tot voor kort volkomen onbekend voor ons. Maar het eerste Twitter-contact is gelegd! Colin staat nummer 644 op de ATP-rankings. Momenteel is Colin actief in het Deense future-circuit (en op zoek naar een slaapplaats – iemand?). MasterTennis gaat’m volgen en is nieuwsgierig naar ‘de wereld van de futures’. Een wereld zonder VIP-dorpen, ballenjongens en champagne, maar waar elke dag keihard wordt gevochten voor een handvol ATP-punten en een paar dollar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s