Ivan had nooit last van de hitte

Ok, het is warm. Maar niet zo warm als tijdens de Australian Open. 40 graden is geen ongewone temperatuur. Eind jaren 80 bedacht de grote Ivan Lendl iets nieuws: de legionairspet. Alles keurig afgedekt tegen de zon…Een klein drama voor de sponsor, vermoeden wij. Immers, geen logo te bekennen. Maar gezien de rest van het kleurige ensemble maakt het ook allemaal niet zoveel uit. Nog een fijne mediaquote om af te sluiten en te illustreren dat Ivan destijds niet de grote favoriet van het volk was: The man who empties stadiums faster than a bomb scare.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s