Robredo, Federer en Kipling

Een shockexit van Federer op de US Open, zegt u? Eigenlijk niet, de grote Federer is een gewone tennisser geworden met mogelijk af en toe een toptoernooi. Niet verrassend voor een 32-jarige man. Maar voor de fans moeilijk te accepteren (daar horen wij ook bij). Gelukkig ligt er nog genoeg moois te wachten: een Masters-toernooi of zelfs een Slam-finale, het kan nog steeds. Zeker als we het spel van Tommy Haas op 35-jarige leeftijd in ogenschouw nemen (al is hij altijd een normale sterveling geweest). Hoe dan ook, The Guardian vat de partij adequaat voor ons samen en filosofeert er nog even lustig los, en dan komt zelfs Kipling om de hoek kijken.

http://www.theguardian.com/sport/2013/sep/03/roger-federer-out-us-open 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s