Nadal en Ferrer aan de dope?

Ok, het is mogelijk niet de grootste oud-tennisser die tennistoppers van nu beschuldigt van dopinggebruik. MasterTennis had bijvoorbeeld nog nooit gehoord van Daniel Köllerer, maar zijn beschuldigingen zijn heftig. Hij wijst concreet naar Nadal en Ferrer, twee van de grootste vechters uit het circuit (en daarmee makkelijk verdacht?). Hijzelf is vanwege matchfixing voor het leven geschorst. Kortom, een smakelijk verhaal van een zeer onbetrouwbare bron. Onze protegé Colin van Beem (nr. 560 op de ATP) heeft overigens ook al eens aangegeven dat er veel verhalen en geruchten over doping de ronde gaan. MasterTennis verwacht dan ook nog veel meer onthullingen (na Cilic en Troicki) de komende jaren, maar hoopt tegelijkertijd ook dat een schandaal van het formaat Armstrong de sport blijft bespaart.

http://www.sportdome.nl/Nieuws/62124%E2%80%93Wat-Nadal-presteert-is-onmogelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s