Theo Bakker beker 2018

Theo Bakker Beker 2018!

‘Federer staat nu wel een set voor, maar ik zie hier geen goede Federer. Dat ga ik u straks nog verder uitleggen.’ ‘We kijken naar een prima partij zeg’ en ‘Hij slaat een dooie bal, maar Djokovic doet er niks mee’.

Zo maar een paar uitspraken die we hoorden van Theo Bakker, tenniscommentator van beroep. Beter gezegd, hij was commentator. Theo ging onlangs in het gravelseizoen met pensioen. Jammer! We waren altijd blij als hij commentaar gaf.

Een prettige stem met verstand van zaken, ontsteeg het simpelweg feitjes-oplepelen-niveau, hij nam af te toe stevig stelling en was soms een tikkeltje zelfingenomen…maar ach, dat hoort bij de job, vermoeden we.

Om Theo te eren, introduceren we dit jaar de Theo Bakker Beker voor de beste tenniscommentator van Nederland. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw favoriete commentator hieronder te vermelden. Een korte motivatie wordt gewaardeerd. De commentator die het meest wordt genoemd de komende weken wint de beker.

Vanzelfsprekend is het maar een kleine poule waaruit je kan kiezen. Denk aan Kristie Boogert, Marcella Mesker, John van Lottum, Mariëtte Pakker, Abe Kuijl en Robbert Reimering. En mogelijk nog vele anderen. Maar het is niet eenvoudig om een lijstje te vinden met commentatoren van dienst – daar komen we pas achter als het zover is. Na de Wimbledonfinale maken we de winnaar van de Theo Bakker Beker bekend. De commentator die het meest wordt genoemd de komende weken wint de beker.

Wij zullen ook af en toe een commentator onder de loep nemen die we die dag hebben gehoord bij Fox, Eurosport of de NOS (bij een samenvatting) via een korte recensie. Veel plezier met Wimbledon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s