Theo Bakker beker: Mariette Pakker

We zijn begonnen! En natuurlijk ook met de Theo Bakker Beker, zie onze aankondiging gisteren. Samengevat gaat het hierom: wie vinden jullie de beste commentator van Nederland? Graag jullie oordeel!

Voor ons ook het moment om eens wat kritischer te luisteren naar de diverse commentatoren. Vandaag volgden we commentator Mariette Pakker tijdens onderstaande partij op Eurosport in de laatste twee sets. Haar prettige stem voert zeker niet de boventoon, er is rust. Prettig.

Ze keuvelt gezellig wat over allerhande feitjes. Van de spelersvriendin op de tribune tot uitslagen op andere banen. Prima. Maar over de match meldt ze alleen wat we zien: ‘Ja hoor, daar is ie weer, uit de loop geslagen.’ ‘Dit is een hele sterke servicegame van de Bulgaar.’ Heel soms voegt ze nog iets toe, dat iets meer is dan een beschrijving: ‘Ja, hij ging het punt halen.’ Maar dat is wel erg weinig, we willen ook analyses.

Wat is er aan de hand met Dimitrov? Waarom verliest hij zoveel? Het komt niet aan bod? Waar staat Stan met deze overwinning?… Wat ook ontbreekt: iets van humor. Niet gehoord. Afijn, het is geen straf om naar te luisteren, maar het boeide vandaag niet echt tijdens deze twee sets. Ons cijfer: 6,5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s