MasterTennis bezoekt het NTC

Met alleen Tallon Griekspoor in het hoofdtoernooi in Melbourne en slechts drie spelers in de top-200 kunnen we niet zeggen dat het Nederlandse toptennis floreert. Wel hebben we een nieuw tenniscentrum speciaal voor prestatietennis: het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. MasterTennis was benieuwd naar het nieuwe tenniswalhalla en nam een kijkje op een koude vrijdagochtend in januari en we spraken kort met trainer Peter Wessels. We waren onder de indruk van het NTC; ideale trainingsfaciliteiten voor toptennis. Met op de baan: Max Houkes, Ryan Nijboer en Jesper de Jong.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s