De kracht van vuil water

Dat Novak Djokovic een spirituele en alternatieve kant heeft, was al bekend. Een paar jaar geleden weigerde hij aanvankelijk om zich te laten opereren aan zijn elleboog, in de overtuiging dat zijn lichaam zichzelf zou genezen.

Van de week deed hij weer een opvallende uitspraak op medisch wetenschappelijk gebied. Hier komt ‘ie:

“Door dynamische transformatie, door de kracht van het gebed, door de kracht van dankbaarheid kan het meest vervuilde water veranderen in het meest genezende water, want water reageert op onze emoties”.

Ja, onze nummer 1 van de wereld heeft soms verrassende meningen -eufemistisch gezegd. Wij zien deze uitspraken natuurlijk als flauwekul. Gevaarlijk zelfs. Maar misschien heeft Djokovic wel geloofsgenoten en volgelingen. We zijn benieuwd naar jullie meningen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s