Alexander Zverev: 12 dubbelfouten

Eerder schreven we al over een feestende Zverev in Monte Carlo. Dezelfde Zverev was aanwezig op de Adria Tour van de familie Djokovic…dat tennisfeestje dat zo onbedaarlijk uit de hand liep en waar diverse spelers werden besmet met het coronavirus. Voor alle duidelijkheid, de Duitser was niet positief getest. Maar de beelden van een feestende Zverev, met wat modellen om zich heen, geven niet bepaald het goede beeld.

Hij had even daarvoor nog aangegeven, na zijn Adria-deelname, in quarantaine te gaan, maar daar is dus niet echt sprake van. Bad boy Nick Kyrgios (!) twitterde ook nog even zijn reactie: ‘Hoe egoistisch kun je zijn?’ Het past allemaal wel in het Zverev-beeld van de laatste tijd – ondanks wat oplevingen lijkt zijn loopbaan niet de goede kant op te gaan. Toenmalig coach Lendl gaf vorig jaar al aan dat hij vond dat de Duitse tennisser iets teveel werd afgeleid door randzaken. De reden voor de breuk destijds, lezen we her en der.

Zelf zagen we nog wat servicewerk van Zverev tijdens een van de partijen op de Adria Tour. Het zijn maar demonstratiepartijen, maar het blijft een bizar gezicht, een prof die diverse opslagen bijna het stadion uitslaat of onderin het net. Onderstaand partijtje eindigde met 12 dubbele fouten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s