Nieuw: Ziggo Sport Tennis!

Goed nieuws voor de tennisliefhebbers én voor de tennissport: Ziggo Sport start op 1 maart aanstaande weer een tenniskanaal: Ziggo Sport Tennis.

De voorloper van Ziggo Sport, Sport1, had ooit een tenniskanaal. Maar dat werd op 1 mei 2015 omgedoopt tot Sport1 Racing. Sindsdien wordt het tennis versnipperd uitgezonden door verschillende aanbieders op verschillende kanalen.

Vanaf 1 maart is er op Ziggo Sport Tennis 24 uur per dag tennis te zien. Het pakket aan rechten dat de zender heeft bemachtigd, bestaat op dit moment uit Wimbledon, de Tour Finals, alle ATP 1000 en 500 toernooien, een groot aantal 250 toernooien, de Davis Cup en de Billy Jean King Cup. De overige drie Grand Slams zullen voorlopig dus nog elders te zien blijven, waarschijnlijk bij Eurosport.

Het ABN AMRO toernooi zal begin maar gratis te zien zijn op Ziggo Sport Totaal. Voor het tenniskanaal van Ziggo is een abonnement nodig. Maar het is goed nieuws dat er (weer) een echt tenniskanaal komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s