Iedere bal met gevoel

Iedereen een beetje bijgekomen van een vrij hectische sportdag? Het was mooi, het was sensationeel. En dan hebben wij het natuurlijk vooral over Botic! Van anonieme prof naar de schijnwerpers van New York, BvdZ doet het in een week. Met geweldig spel en meeslepende wedstrijden, de gehele wereldpers oefent inmiddels op zijn achternaam.

Zagen we het aankomen? Niet echt. Wel wisten we al een paar jaar dat hij talent had, dat had de overwinning op Haase bij het NK in 2017 wel bewezen. Maar dit? Wie wel direct overtuigd was van zijn grootse tennistoekomst: Martin Simek. In een stuk uit 2017 van Sander Collewijn gaat hij weer volledig los in zijn bekende lyrische stijl. Een paar zinnen uit het uitgebreide stuk en denk het accent erbij: “Botic behandelt ook iedere bal met gevoel. Hij is een hele gevoelige jongen. Je ziet tegenwoordig veel aangeleerde spelers. Maar ik zie sinds die eerste ontmoeting iemand die op geheel eigen wijze tennist.

Ik denk dat die jongen heel groot kan worden. Als ik met hem ga werken wordt hij snel top 100. Maar hij heeft me nog niet gevraagd.”

Lees het artikel via deze link:

http://sandercollewijn.nl/je-moet-de-bal-eerst-strelen-voordat-je-hem-kunt-slaan/?fbclid=IwAR1AYArobnpS1bnjx5D3O2kSLAj3Tjo5SK1WIPQpW7j7UClcG-_Xk2VLuxw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s