Botic: God mode!

God Mode! Niks leuker dan de dag na een grote sportprestatie her en der online kijken wat de buitenlandse tennisfans ervan vinden. Hieronder lees je een paar euforische en verbaasde reacties van tennisvolgers op de Botic-overwinning op Rublev:

‘This bloke is one to watch. If Hurkasz is your mate, this blokes mine! He’s almost as good as Mannarino!’ ‘This guy..who is this guy..superb play 😅‘.

‘He plays so FLAT it hurts! I loveeeeee flat strokes; the are not so popular nowadays and they are lethal always. Looks like Berdych playing.’

‘On an epic streak, almost as impressive as Karatsev did at the beginning of the season!’ Die laatste opmerking is ook goed gevonden. Karetsev brak begin dit jaar door en is, net zoals BvdZ, een laatbloeier die nu op plek 18 in de wereld staat op zijn 28e. Mogelijk ook een positie die onder bereik ligt van Botic (26 jaar). Of draven we nu door?

Na de geweldige overwinning op Rublev dachten we ook nog aan de Schapers-opmerking in onze podcast. Hij memoreerde dat Botic het juist goed doet op de showcourts, een fijne eigenschap natuurlijk.

Vanmiddag is Cilic zijn tegenstander, de man die in 2014 de US Open won, maar nooit de echte absolute top heeft bereikt. Hij is 33 inmiddels en terug te vinden op plek 35 van de wereld. In deze vorm is dit een te nemen hindernis. Afijn, we gaan het vanmiddag zien.

O ja, Fritz en Struff staan in de andere halve finale in St Petersburg.Ten slotte, de H2H tegen Rublev is nu 2-0! In 2017 won Botic in de kwalificaties van de Rus in Rotterdam. Twee tennisnobody’s toen nog, nu is de Rus een toptienspeler, en Botic de tennisverrassing van de laatste maanden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s