De nieuwe bad guy in tennis

Na afloop deelt hij handtekeningen uit aan de kinderen. Na een verliespartij. Dat klinkt als de ideale prof, de man die begrijpt dat je een rolmodel bent en kinderen naar je opkijken. De waarheid is dat hij niet doorheeft wat hij voor schandaligs heeft gedaan.

We hebben het over Alexander Zverev. Hij vloog namelijk een paar minuten daarvoor op een bizarre manier uit de bocht. Het gebeurde in een dubbel in Acapulco (klinkt als een film van Elvis)! Inderdaad: in een dubbel! Op het einde van de match was hij boos over een beslissing van de umpire. In of uit. De umpire oordeelde in het nadeel van de Duitser en zijn partner. Een punt later verliezen ze de match en slaat Zverev uit woede en frustratie zijn racket kapot op de scheidsrechterstoel. De umpire kijkt angstig (?) toe. Even later verlaten de hoofdrolspelers de baan.

Inmiddels is hij volkomen terecht uit het toernooi gegooid. Een langere schorsing door de ATP kan niet uitblijven. Nu heeft hij al niet de sympathiefactor. Er is het verhaal dat hij zijn ex heeft mishandeld. En wat er ook niet aan bijdraagt is het gebrek aan plezier dat hij uitstraalt en het ietwat mechanische spel. Op de baan is hij dan ook zelden de speler waar onze voorkeur naar uitgaat, we hopen vaak dat die ander wint. En deze intense uitbarsting maakt het verhaal rond; de bad guy in tennis is nu Alexander Zverev.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s