Eeuwige roem met de finale van Cinci

Wie staan er over een week in de finale in Cincinnati? Tot voor kort was het allemaal niet zo moeilijk te voorspellen, de fabfour waren de baas en verdeelden onderling de meeste titels. Die tijd is voorbij.

In Montreal was de top-3 na ronde twee al uitgeschakeld en staat een ongeplaatste speler in de finale (Carrena-Busta). Kyrgios versloeg de nummer 1 op de plaatsingslijst Medvedev, de jonge ster Alcaraz en nummer 2 geplaatst struikelde over de fenomenale Tommy Paul.

Medvedev en Nadal zijn in Cinci als nummer 1 en 2 geplaatst. Kyrgios zit weer in de helft van de Rus, en hoe staat Nadal ervoor na een blessureperiode? Normaliter heeft hij weinig problemen om weer in het ritme te komen. Toch weer de gedoodverfde finalist?

Hoe dan ook wij dagen je uit om de finale te voorspellen en de winnaar. Voorspel je het goed, dan kun je rekenen op eeuwige roem en sturen we je met plezier een passende prijs uit: een prachtige tennisbiografie over Federer (van Chris Clarey). Durf jij het aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s