Over MasterTennis

Twee tennisexperts, Lucas de Muinck Keizer en Dirk Jan Cock, onderzoeken en becommentariëren de wereld van de ATP. Uit liefde voor de sport, met als als gereedschap: tv, internet, kranten, sociale media, een sterk netwerk en af en toe een bezoek aan een toptoernooi. Resultaat: een blog, een Facebookpagina en een Twitteraccount waar scherp wordt gediscussieerd over toptennis, voor mensen met dezelfde liefde voor de sport. Vanzelfsprekend nodig we je graag uit om ons te volgen – waar dan ook.

3 comments

  1. Leuke interessante site. Goed begin. Goeie basis voor groei.
    Bijzonder dat MasterTennis geen aandacht schenkt aan het vrouwentennis. Bang, geen interesse of gewoon nog geen tijd? Vrouwentennis heeft door de jaren heen ook boeidende wedstrijden en dito verhalen gekend. Interessant vrouwentopic: : kreunen spelbederf of uiting fysieke inspanning? Vrouwentennis topsport of leuke bezigheid om naar te kijken of beide (niet)?
    Groet en succes!
    Herman

  2. Goed punt. Tijdens de eerste officiële redactievergadering zal hierover worden gepraat. Maar geen interesse komt er dichtbij. Al was het nieuwtje dat Hingis weer gaat tennissen wel aanleiding om binnenkort te gaan schrijven over het fenomeen comebacks….Borg die in een wereld van oversized rackets toch met een klassiek racket de strijd aanging. Geweldig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s