Tennisbiografieën! Van Ash tot Agassi

Elke tennisser met een beetje loopbaan heeft er 1: een biografie. En natuurlijk is dat een dankbaar onderwerp voor MasterTennis. We zullen oude en nieuwe titels bespreken. En zo nodig zullen we tennisboeken genadeloos onderuit halen – want er is veel literair tennisbrandhout (Nadal!) verschenen. Maar belangrijker: er is ook veel moois verschenen. Denk aan de Agassi-biografie (vrij hoog op ons virtuele hitlijst). Aarzel niet om ons te attenderen op je favoriet en waarom. Uiteindelijk hopen we dit jaar te eindigen met de top-3 van tennisboeken aller tijden. Een quote uit Open om dit item te eindigen – een tikkeltje over de top, dat wel: “It’s no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s