De AO: een ochtendfeestje

Op Twitter lazen we dat de AO voelt als een leuk popfestival. Ergens voelen we dat elke ochtend in de huiskamer. Wat een fijn toernooi. Hieronder drie triviale feiten en observaties over het eerste slam van het jaar.

1. Jim Courier is verreweg de beste on court interviewer op de tour. Het is geen echte journalistiek, maar elk gesprekje levert toch weer een aardig inzichtje of grap op. Fijn om naar te kijken.

2. 1573 zien we staan op de sponsorborden en er is zelfs een baan vernoemd naar het jaartal. Duidelijk, maar hoezo dat jaartal? Even googelen maakt duidelijk dat 1573 het jaar is waarin sponsor en Chinese destilleerderij Luzhou Laojiao van start ging. Een van de grote toernooisponsors.

3. Er is niks frustrerender dan bij een spannende partij te moeten vertrekken naar kantoor. Ok, livescore-apps helpen, maar het is suboptimaal. The Tennis Podcast van onder meer journalist David Law is ook een prima manier om een beetje in de tennisstemming te blijven…elke dag beschouwen zij de belangrijkste resultaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s